December maand, Check!

Eerste maand 2020, bijna Check.

December is altijd een chaos bij ons, soms vraag ik me af, is dit bij iedereen zo?!
Ondertussen zijn we al ruim over de helft van januari heen, het nieuwe jaar, 2020. Laten we er met zijn alle een mooi, ontspannen jaar van maken!

Januari staat in het teken van goede voornemens, zoals meer sporten, afvallen, minder alcohol drinken/snoepen en noem maar op. Maar heb je wel eens overwogen om als goede voornemen meer tijd voor jezelf te nemen? Even een moment niets, een verwenmoment, rust of juist een moment van zelfreflectie, waar sta ik nu en waar wil ik heen?

Wij hebben in de kerstvakantie ook weer eens gereflecteerd, wie zijn wij en waar staan wij. Wij zijn erg tevreden met wie wij zijn en waar wij staan. Tres staat voor (huid)verbetering en ontspanning van lichaam en geest. Wij willen een plek zijn waar een ieder zichzelf kan zijn en tot rust kan komen van alle prikkels van buitenaf. Dit willen wij bereiken door je bij ons in de salon een huiselijk gevoel te geven en samen met jou de behandelingen af te stemmen op jouw behoefte en die van jouw huid!
Bij ons sta jij centraal, wij vinden het belangrijk om een ieder dat verwenmoment of rust te geven. Voor een ieder is een verwenmoment of rust iets anders, daarom bieden wij zoveel mogelijk verschillende behandelingen aan, zodat wij jou je beste moment kunnen geven. Wij bieden een luisterend oor als dat nodig is of juist een moment van stilte.

Want zeg nu zelf, iedereen leeft een druk bestaan. Werk, huishouden, kinderen, sociale gelegenheden… en we willen altijd overal maar bij zijn, niets missen. Dus zo gek is dar goede voornemen ”meer tijd voor jezelf nemen” helemaal niet!

Gun jezelf vooral dit goede voornemen. Al is het maar af en toe langer douchen/in bad gaan, of een goed boek lezen. Het is belangrijk om aan jezelf te denken, want wanneer jij je goed voelt zul je ook energieker zijnen kan je er ook weer meer voor andere zijn.

Na ons zelfreflectie moment kwam vooral naar voren dat wij er graag voor jou willen zijn, voor jouw momentje voor jezelf. Maar dat wij ook aan ons zelf moeten denken en dus ook bij elkaar op de stoel te kruipen om af en toe even te genieten van alles en niets!

Heb jij meteen zin om te genieten van jouw momentje? Boek jouw momentje via de knop, dan verwelkomen wij jou binnenkort bij ons in de salon!

Alle berichten