Na een lange tijd twijfelen of het leuk is om te bloggen voor de salon, hebben wij of eigenlijk meer ik, Valery, de knoop doorgehakt om het gewoon te doen. Het lijkt mij juist leuk om je mee te nemen in het verhaal van Tres maar ook hoe wij jou verder kunnen helpen met je huid, lichaam & geest op het moment dat je niet in de salon bent!

Wij zijn natuurlijk de laatste maanden erg actief op social media kanalen als Facebook en Instagram, wij proberen leuke, nieuwe dingen uit in samenwerking met andere mensen uit onze omgeving en daarnaast zijn wij natuurlijk ook gewoon lekker in de salon aan het werk.

De reden waarom wij of voornamelijk ik, besloten heb te gaan bloggen op onze website is omdat ik de band wil versterken tussen onze klanten, o.a. jij, en onze salon op online gebied. Wij proberen je in de salon zoveel mogelijk te helpen met huidproblemen, de juiste adviezen te geven en een luisterend oor te bieden wanneer dit nodig is. Dit willen wij nu ook online doen via deze blog, door middel van onze verhalen, kennis en tips te delen.

Laat ik je eerst meenemen naar het ontstaan van Tres Beauty Health en Wellness centrum.

Esmeralda heeft ruim 25 jaar geleden besloten zich om te scholen van administratief medewerkster naar schoonheidsspecialiste, hoogzwanger van mijn broer heeft zij haar laatste examens afgelegd en haar diploma behaald. Zij is begonnen aan huis met een schoonheidssalon in De Lier, maar na een korte tijd heeft zij haar salon verhuisd naar Delfgauw bij haar ouders thuis. Haar moeder, mijn oma, was kapster en pedicure aan huis, dus zij zagen een samenwerking wel zitten! Zo´n 10 jaar geleden, toen mijn oma ging minderen met werken, kreeg mijn moeder de kans om een kamer bij een pedicure/sportmasseuse op de Hof v. Delftlaan te huren. Die kans heeft zij natuurlijk met beide handen gegrepen en is naar Delft verhuisd met de salon.

Hier is zij, Marieke, onze medisch pedicure, tegen het lijf gelopen. Marieke liep stage als schoonheidsspecialiste en pedicure. 7 jaar geleden kwam voor Esmeralda de mogelijkheid om het pand waar de apotheek zat te huren, dit pand zat in dezelfde straat alleen een aantal panden verder op. Na heel wat wikken en wegen, veel gesprekken thuis en kostberekeningen i.v.m. de huur van het pand, koos ze 6 jaar geleden voor het oude apothekers pand. Schoonheidssalon Tres werd Tres Beauty Health en Wellness centrum. Een nieuw avontuur kon beginnen!

Eerst ging heel het pand op de schop, er werden 5 salons in de lege ruimte gebouwd, een mooie, grote ontvangstruimte en een keuken voor de werknemers gemaakt. Al snel kwam Marieke als zelfstandig medisch pedicure bij Tres te werken want de vraag naar pedicures was en is groot. Een jaar later besloot ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste te volgen. Helemaal niet omdat het moest of omdat het mijn droom was om bij mijn moeder in de salon te werken, maar gewoon omdat ik het leuk vond. Aan het einde van mijn 2e studiejaar, toen ik bijna mijn diploma voor schoonheidsspecialiste had, hielp ik mijn moeder uit de brand door ziekte en daarna bleef ik hangen door de zomerdrukte. Die zomer was ik afgestudeerd schoonheidsspecialiste, werd ik 18 jaar en ging ik nog 1 jaar specialisaties volgen om Allround schoonheidsspecialiste te worden. Ik besloot mij alvast in te schrijven bij de KvK om als zelfstandig schoonheidsspecialiste aan de slag te gaan bij Tres. Dit is deze zomer 3 jaar geleden. Ik heb mij na inschrijving bij de KvK verder gespecialiseerd en ben nog aan een HBO studie begonnen.

Wij, Esmeralda, Marieke en ik doen allemaal ons eigen ding en voeren onze eigen specialisaties uit. Esmeralda heeft zeker niet stilgezeten de afgelopen 25 jaar, zij is naast schoonheidsspecialiste ook pedicure en massagetherapeut. Werkt van maandag t/m donderdag en maandag + woensdagavond. Marieke werkt alle oneven weken op maandag en de even weken op dinsdag als medisch pedicure en daarnaast ambulant. En ik, studeer Ondernemerschap en Retail management op de Haagse Hogeschool en werk op de maandagavond, woensdagavond en zaterdag.

Ik ga proberen minstens 1x per maand een blog op de site te plaatsen. De topics van de blogs zullen heel uiteen lopend zijn van onze behandelingen, over de huid en het lichaam tot aan hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen!

Wil jij op de hoogte gehouden worden over wanneer er een nieuwe blog online staat? Laat ons dit weten, dan sturen wij je elke keer de link naar de blog.

Volg ons op Instagram @tres_beautyhealthenwellness of op Facebook Tres Beauty Health en Wellness centrum, hier zullen we ook altijd aankondigen als er een nieuwe blog online staat. Of hou de website in de gaten :).

Alle berichten