Behandeling Details Prijs
Wax oksels
Wij waxen met warme crystal wax dit heeft als voordeel dat het alleen aan de haren hecht en niet aan de huid. Dus minder gevoelig en minder roodheid na de behandeling.
30 min. 31,00
Wax bikinilijn regulier (alleen voor dames)
bij een reguliere bikinilijn wordt bedoeld dat de haren die buiten het broekje vallen verwijderd worden. U wordt gewaxed met warme lycon wax dit heeft als voordeel dat het alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en natuurlijk een koelende, verzachtende nabehandeling. Dus minder gevoelig en minder roodheid na de behandeling
30 min. 40,50
Brazilian wax (alleen dames)
Bij brazilian wax wordt er een streepje gemodeleerd en ook intiem worden de haren verwijderd. U kunt er ook voor kiezen om alles te verwijderen, Hollywood. Wij waxen met een speciale lycon wax deze hecht alleen aan de haren en is hierdoor minder gevoelig en er wordt met de richting mee gewerkt. Natuurlijk krijgt u ook een kalmerende verzachtende nabehandeling.
45 min. 52,50
Onderbenen harsen
Harsen onderbenen inclusief de knie
30 min. 30,00
Bovenbenen harsen
Harsen bovenbenen
30 min. 39,50
Armen harsen
Harsen van de gehele armen met harsroller
30 min. 26,50
Hele benen harsen
Wij werken met warme harsrollers en strips.
60 min. 62,00
Harsen rug
De rug wordt onthaard met een warme roller hars en verwijderd met strips mocht u een hele gevoelige huid hebben kunt u ook kiezen om de rug te laten waxen. Greef dit dan in de opmerking aan. Aangezien dit arbeidsintensiever is, is er meer tijd nodig en de wax is ook duurder dus is de prijs ook anders te weten €55,00
30 min. 36,50
Wax andere lichaamsdelen op aanvraag
Waxen is een huid vriendelijke manier van ontharen waarbij de warme wax met de richting mee wordt verwijderd en alleen aan de haren hecht en niet aan de huid.
30 min.