huidkliniek_schoonheidssalon_pedicure_cupping_massage_delft

Tres Beauty Health en Wellness centrum is opgericht door Esmeralda van Staveren. Zij zit al sinds 1995 in het schoonheidsvak en is schoonheidsspecialiste, pedicure en massagetherapeut. Esmeralda is van een kamertje in haar ouderlijk huis uitgegroeid tot het pand aan de Hof van Delftlaan 61. Sinds 2013 is Esmeralda op deze locatie gevestigd, goed bereikbaar met het OV (station Delft 10min. Lopen), Auto (betaald parkeren voor de deur vanaf 12:00 uur) en natuurlijk ook op de scooter/fiets (kan op slot aan onze fietspalen) of lopend!

Het was de droom van Esmeralda om in alles wat met beauty, health en wellness te maken heeft aan te bieden onder 1 dak! Dit is gelukt, zij werkt samen met 2 zzp’ers:

Onze medisch pedicure Marieke Groeneveld-Rust is er in 2014 bij gekomen als eerste zzp’er. Bij haar kan iedereen met voetproblemen terecht, ook mensen met diabetes, reuma of hartaandoeningen. Deze mensen kunnen eventueel in aanmerkingen komen voor vergoedingen vanuit hun zorgverzekering.

In de zomer van 2017 is Valery Neervoort van huidkliniek Bella V als zzp’er het team komen versterken. Valery is allround schoonheidsspecialiste, met specialisaties in Acne (deze behandeling kan vergoed worden door jouw zorgverzekering) en bindweefselmassage. Zij is zich verder aan het specialiseren tot medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Zij gelooft dat er een connectie is tussen de geest, het lichaam en de huid, wanneer een van deze uit balans is, ben je zelf uit balans. Door haar expertise te combineren met jouw persoonlijke behoefte creëert ze samen met jou weer het ‘perfecte’ balans.

Tres Beauty Health en Wellness centrum voor huidverbetering en ontspanning van lichaam en geest.


Foto galerij