Tres Beauty Health en Wellness centrum is opgericht door Esmeralda van Staveren. Zij zit al 25 jaar in het schoonheidsvak en is schoonheidsspecialiste, pedicure en massagetherapeut. Esmeralda is van een kamertje in haar ouderlijk huis uitgegroeid tot het pand aan de Hof van Delftlaan 61. Sinds 2013 is Esmeralda op deze locatie gevestigd, goed bereikbaar met het OV (station Delft 10min. Lopen), Auto (betaald parkeren voor de deur vanaf 12:00 uur) en natuurlijk ook op de scooter/fiets (kan op slot aan onze fietspalen) of lopend!

In 2014 is onze medisch pedicure Marieke Groeneveld-Rust erbij gekomen. Bij haar kan iedereen met voetproblemen terecht, ook mensen met diabetes, reuma of hartaandoeningen. Deze mensen kunnen eventueel in aanmerkingen komen voor vergoedingen vanuit hun zorgverzekering.

In de zomer van 2017 is Valery Neervoort (De dochter van Esmeralda) het team komen versterken. Valery is allround schoonheidsspecialiste, met specialisaties in Acne (deze behandeling kan vergoed worden door jouw zorgverzekering) en bindweefselmassage. Verder richt Valery zich vooral op de trend behandelingen zoals wimperlifting en Henna Brows.

Tres Beauty Health en Wellness centrum voor huidverbetering en ontspanning van lichaam en geest.


Foto galerij